onze recrea neemt vliegende start zondag 8 september 2019

TERUG

De recreanten speelden voor het eerst in de kleuren van Damesvolley Waregem. Toen ze in hun nieuwe outfit op het veld verschenen, bleek dat de tegenstander niet te onderschatten zou zijn. Divo Ingelmunster trad aan met wat recente ex- competitie speelsters en hun typisch Ingelmunsters volleybal nl. "de bal keert altijd terug"!

Waregem startte gezwind aan de wedstrijd en sloeg snel een kloofje van 7 punten. Door wat onnodige fouten kwam Ingelmunster terug op gelijke hoogte. De recreas drukten nog even het gaspedaal in en de eerste set ging verdiend naar Waregem met 20-25.

De tweede set ging iets vlotter, Waregem toonde enkele mooie combinaties en er werd goed gecommuniceerd in het achterveld. Ook nu ging de set naar de Waregemse recreas 16-25.

De derde set, meestal de moeilijkste voor onze dames, kwam zoals gewoonlijk traag op gang. De focus was even weg en de punten gingen gelijk op tot 13-13. Na een time out (met de nodige verzorging voor wat oude knoken) werd er wat extra opslagdruk gezet en van op de achterlijn werden de nodige punten gesprokkeld. De veer brak bij Ingelmunster en de setwinst ging opnieuw naar onze recreas .
Al bij al een vlotte zege voor de "rijpere" dames van de club, die volgende week opnieuw op Ingelmunsterse bodem moeten aantreden.

DIVO Ingelmunster A - Damesvolley Waregem A:   0 - 3  (20-25, 16-25, 17-25)

 

Voor verslag: Lore Van Biervliet