3P promoveert naar 2p zaterdag 4 mei 2019

TERUG

Onze 2de fanionploeg, 3P, legde dit seizoen onder leiding van coach Koenraad Minnaert, een bijna onberispelijk parcours af, met een schitterende 3de plaats als eindresultaat. 16 winstmatchen, slechts 6 maal verloren, waarbij dan nog 4 maal met 3-2 (waarbij dus telkens nog een punt gesprokkeld werd). Een resultaat om U tegen te zeggen.

Deze 3de plaats hield ook testwedstrijden in, tegen Jumpers Middelkerke, ook 3de in hun reeks, om te bepalen wie door mocht stoten naar 2de Provinciale. Maar gezien VC Dentergem de handdoek gooit, en niet meer aantreedt in 2de Provinciale, lag de weg voor beide ploegen breed open. De Bond besliste dan ook logischerwijs dat de testwedstrijden overbodig waren, en dat beide ploegen promoveren.

Een mooi, en niet minder dan verdiend, orgelpunt voor Koen en zijn kornuiten. Volgend seizoen treden we dus zowel in 1ste Provinciale als in 2de Provinciale aan. Zijn we goed bezig, of zijn we goed bezig? Een dikke proficiat aan Koen en 3P!!! Op naar een succesvol en leerrijk seizoen in 2P!