Kuurne kleurt Waregems dinsdag 17 september 2019

TERUG

Een aantal van onze ploegen waren afgelopen weekend aan de slag op het tornooi van Damesvolley G&V Kuurne.  En met succes!

Zaterdagmiddag al gaven de U15A in de poulefase RUVO Ruddervoorde, Vlamvo Vlamertinge en Davoz Zwevegem het nakijken.

In de finale was ook MEVO Ledegem niet bij machte om onze dames iets in de weg te leggen.  Meteen een eerste verdiende tornooiwinst voor coach Bart en de zijnen.

 

Meteen daarna mochten ook de dames van U17B het terrein op onder het goedkeurend oog van coach Leen.  Daar waar ze in de eerste wedstrijd nog nipt de duimen moesten leggen tegen de provinciale U17 van Lendelede, werd daarna moeiteloos de maat genomen van achtereenvolgens Zwevegem, Ruddervoorde en Kuurne.  De verdienstelijke 2de plaats was meteen een feit.

De toon was meteen gezet voor het programma op zondag.  Daar mochten onze provinciale U13 aan de slag tegen Moorsele B, Vosta Staden en DAVOZ Zwevegem.  En ook hier werd niet verloren.  Een goede finale tegen Moorsele A leidde tot nieuwe tornooiwinst voor de meisjes van coach Leontien.

 

Als toemaatje sijpelde ook nog het nieuws binnen dat onze provinciale U11-jes met 0-3 gingen winnen in Wevelgem.  Chapeau meisjes!