ONTBIJTACTIE DVW 04/02/24 zondag 31 december 2023

TERUG

BESTE SPEELSTERS EN OUDERS,

Het is weer die tijd van het jaar! Op zondag 4 februari 2024 organiseren we met veel enthousiasme onze jaarlijkse ontbijtactie ten voordele van onze clubwerking.

We zijn enorm verheugd om aan te kondigen dat onze ontbijtselectie dit jaar een upgrade heeft gekregen, met een scherpere focus op kwaliteit en heerlijke smaken.

Denk aan een uitgebreid aanbod: 2 pistolets, 1 ontbijtkoek, boter, smeerkaas, peperkoek, confituur, choco, 1 chocoladefiguurtje, 1 drankje, 1 yoghurt, een appel en de zondagskrant.

Dat alles voor slechts 10€ per ontbijt, rechtstreeks bij je thuis bezorgd. Je kan natuurlijk ook jouw bestelling zelf ophalen tussen 06u en 09u in de sportzaal van het jeugdcentrum.

Bestellen is eenvoudig:

Gebruik het bestelformulier in TWIZZIT. Vergeet niet per leveringsadres een apart bestelformulier aan te maken en direct te betalen.

Er kan ook steeds gebruik gemaakt worden van de bestelstrookjes die als bijlage zijn toegevoegd. Bestellen kan ook online via de QR code op de flyer/affiche.

Snel handelen is de boodschap, want de bestellingen via TWIZZIT zullen afgesloten worden op maandag 22 januari. De ingevulde strookjes + geld mogen ten laatste op zaterdag 20 januari meegegeven worden of uiterlijk tegen maandag 22januari aan een bestuurslid bezorgd worden.

Heb je vragen over je bestelling? Aarzel dan niet om te mailen naar events@damesvolleywaregem.be

We staan klaar om je te helpen.

Mogen we jullie vragen om jullie beste beentje voor te zetten en zoveel mogelijk reclame te maken bij ouders, familie, vrienden en buren.

Per ploeg zullen ook  ontbijten worden verkocht van deur tot deur in Waregem. Helena Chanterie zal dit coördineren. Jullie trainer /trainster zal op de hoogte gebracht worden van welke straten jullie ploeg voor zijn rekening moet nemen.

Als dank voor de inzet krijgt de ploeg die de meeste ontbijten verkoopt een gratis spaghetti in De Treffer!

Spanning stijgt! Vergeet niet dat er één speciaal GOLDEN BREAKFAST ticket verstopt zit in 1 van de ontbijten. Dit ticket biedt een luxueus ontbijt voor 2 personen in De Treffer.

Het Bestuur & Team Events is nu al enorm dankbaar voor jullie inzet en medewerking!

Voor levering aan huis in groot Waregem:

Wielsbeke, Kruisem, Wortegem, Deerlijk, Harelbeke, Kuurne, Zulte, Anzegem en Dentergem.

Voor andere Gemeentes is een minimum van 10 ontbijten vereist of kan de bestelling zelf afgehaald worden en verdeeld.

Wil je helpen als chauffeur op deze dag of bij het samenstellen van de ontbijtjes op 03/02/2024?

Meld je dan gerust aan via events@damesvolleywaregem.be

Met Sportieve groeten,

Het Bestuur en Team Events.