U11P on fire: 3 x 3-0 dinsdag 2 oktober 2018

TERUG

Sterk werk van onze provinciale U11-ploegjes afgelopen weekend.  Alledrie klokten ze af op 3-0!

Te beginnen met de A-tjes: Al vroeg op zondagmiddag sijpelden Zahraa en Sarah de sporthal binnen.  Zhansaya en Febe van de C-ploeg kwamen de ploeg te hulp om Michelle en Anou -die op weekend waren- te vervangen. De opdracht was duidelijk: Opslagen verzorgen en ons concentreren op ons eigen spel!  Zo gezegd, zo gedaan. In minder dan 50 minuten blonk de 3-0 op het scorebord. In één woord: knap!

U11A - Tievolley Tielt C:   3 - 0  (25-14, 25-10, 25-6)

 

Na het nipt verlies van vorig weekend hadden onze jongste U11-meisjes van de C-ploeg nood aan een overwinning. Met goed samenspel en een knappe opslagreeks van Zhansaya, was set 1 al snel binnen. Dit smaakte naar meer. Onder de vastberadenheid en het enthousiasme van kapitein Louise, wisten we een spannende tweede set binnen te halen. Het zat erin, vandaag gingen we voor de 3-0! En ook hier: zo gezegd, zo gedaan... er werd hard gevochten, knap gespeeld en de 3 punten waren binnen! Een mooie erkenning voor deze 4 hardwerkende meisjes. Keep up the good work...

U11C - VKT Torhout:   3 - 0  (2510, 25-22, 25-20)

 

Tot slot een vroege seizoenstopper! Ons gedreven en ambitieus B-team stond deze keer toch met een beetje stress aan de start. Ze kenden immers de kwaliteiten van de Wevelgemse meisjes. De voornaamste opdracht was om ons te concentreren op onze eigen kwaliteiten. De wedstrijd werd gekenmerkt door lange rally’s, die uiteindelijk vaak door de Waregemse meisjes werden gewonnen, mede dankzij enkele knappe plaatsballen van Lore. Verder ook mooie opslagen van de vier meisjes en in set drie een prachtige aanval van Margot. Ongeslagen en met negen punten trots op kop in de A-reeks!  Die pakken ze ons alvast niet meer af.

U11B - DAVO Wevelgem A:   3 - 0  (25-19, 25-20, 25-19)

... Of hoe ook onze kleinsten soms voorop in de strijd gaan!

 

Verslag: Helena Chanterie